11 Ekim 2015 Pazar 12:13
Vali Yavuz vatandaşlarla buluştu

  Muş Valisi Seddar Yavuz, vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunları dinledi.

Yavuz, Valilik Salonundaki toplantıda yaptığı konuşmada, halkın hizmetkarı olduklarını söyledi. 

Muş’ta göreve başladığı ilk gönden bu yan hemşehrilerinin yoğun ilgi ve teveccühü ile karşılaştığını ifade eden Yavuz, şöyle devam etti:

"Bu durum Muş’un sahip olduğu kadim medeniyetin sonucudur. Her zaman belirttiğim gibi semalarında büyük komutan Alparslan’ın ve şanlı askerlerinin ruhaniyetinin dolaştığı kadim şehir Muş’ta olmaktan, burada görev yapmaktan son derece mutluluk duyduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha önce görev yaptığım yerlerde her zaman halkımızla iç içe olmuş, problemlerini ve çözüm yollarını konuşmuş, mümkün mertebe, imkan dahilinde sıkıntılarını gidermek için çaba göstermişizdir. Burada da aynı azim ve gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü biz devlet olarak 79 milyonu bir biliyor, onlar için hizmeti Hakk’a hizmet sayıyoruz.”

Yavuz, halka hizmet ederken hiçbir zaman “Ben yaptım oldu" mantığıyla hareket etmediklerini dile getirerek, "Bundan sonra da yapacağımız hizmetlerin temelinde siz değerli hemşehrilerimizin görüş ve önerileri, bizlere yol gösterecektir .Sorunları dinlemek ve en kısa sürede çözüm üretmek için sizlerden önce köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldik.  Sizlerin sorunlarına yasal çerçeve içerisinde, en kısa sürede çözüm bulmak için buradayız. Korkmadan, cesaretle eksikleri tamamlamak için çalışıyoruz. Sorunları diyalog ve iletişim ile çözeceğiz “ İfadelerini kullandı.

Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının kapılarının herkese sonuna kadar açık olduğunu aktaran Vali Yavuz, sözlerini şöyle sürdürdü:

”Çünkü biz emreden, buyuran devletten, hizmetkar olan bir devlet anlayışına doğru yol alıyoruz. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” zihniyetiyle hizmetlerimize devam edeceğiz. Biz devletin ancak vatandaşa hizmet ettiği, vatandaşını memnun ettiği sürece kutsal olduğuna inanırız. Vatandaşın sorununa arkasını dönen, dininden, etnik kökeninden dolayı ayırt eden, hakir gören anlayışı ayaklar altına alırız. Bizim için ister zengin, ister fakir, ister eğitimli, ister eğitimsiz olsun Muş’ta yaşayan 412 bin vatandaşımız birinci sınıf insandır.”

Vali Yavuz vatandaşlarla buluştu

Vali Yavuz vatandaşlarla buluştu

Son Güncelleme: 11.10.2015 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.