17 Mart 2016 Perşembe 15:13
Varto Kaymakamı Çetin:çocuklarımızın eğitimi, çok büyük önem arz ediyor

 Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, çocukların kişilik gelişiminin küçük yaşta başladığını, gereken eğitimin düzgün verilmemesi halinde olumsuz sonuçların ortaya çıkacağını bildirdi.

Çetin, açıklamasında, "Bir şeyler sunmadan bir şeyler alamazsınız. Özellikle son dönem gençlerin ve çocuklarımızın eğitimi, çok büyük önem arz ediyor" dedi.

Devletin çok güzel projeler ürettiğini ifade eden Çetin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gençlerimiz bu projelere kafa yormalı. Kahraman bekleyen toplum yerine, bir araya gelip üreten toplum olmamız lazım. Varto zaten eğitim seviyesi çok yüksek olan bir ilçe ama terörden dolayı bir mağduriyet doğmuş. Biz şimdi onları telafi etmeye çalışıyoruz. Şimdi çok güzel yurt yapıyoruz. Altında spor salonu, fitnes, oyun alanı olan bir yeri gençlerin hizmetine sunacağız. Şu an projesi bitti. Yakında ihaleye çıkaracağız. İşte bunları siz sunarsanız gençleri üretken hale getirirsiniz. Bilgi, yeteneklerini ve kişiliğini geliştirecek imkanlar sunacaksınız, ondan sonra gençlik zaten rayına girer."

Son Güncelleme: 17.03.2016 19:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.