12 Mayıs 2015 Salı 19:34
Varto'da öğrencilere giyim yardımı

MUŞ - Varto ilçesinde maddi durumu iyi olmayan öğrencilere giyim yardımı yapıldı.

İlçe merkezindeki Mehmet Akif Ersoy İlk/Orta Okulu'nda okuyan 150 öğrenci, bir giyim firması tarafından yapılan yardımla giydirildi.

Okul idaresi girişimleri sonucu okuldaki maddi durumu iyi olmayan öğrencilere giyim yardımı yapılmasına karar firmanın gönderdiği yardım paketleri, Varto Milli Eğitim Şube Müdürü Kasım Kocabaş'ın katıldığı törenle öğrencilere dağıtıldı. 

Yardım kampanyasının düzenlenmesine öncülük eden Okul Müdürü Mehmet Sever, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Giyim malzemelerini 150 öğrencimize dağıttık. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrencilerin mutluluklarını görmek bizi de mutlu ediyor. Bizim de öğrencilerimizden bir isteğimiz var. Sürekli çalışmalarını ve başarı sağlamalarını istiyoruz. Bundan sonra da ihtiyaç sahibi öğrencilerimize gerekli yardımları yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 12.05.2015 19:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.