15 Mayıs 2016 Pazar 11:03
'Yaslıada' Muş'ta Sahnelendi

Eski Başbakan merhum Adnan Menderes ve arkadaşlarının yaşadıkları son günleri anlatan "Yaslıada" tiyatro oyunu Muş'ta sahnelendi.

Öğretmenevi Konferans Salonunda Başbakan Adnan Menderes ve dava arkadaşlarının Yassıada'da yaşadıkları son günlerinin anlatıldığı oyun, izleyicilerden yoğun ilgi gördü.

Hizmet-İş Sendikası Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır, oyunun sahnelenmesindeki amacın, vatandaşların geçmişte ülkede yaşanan sıkıntıları anlamalarını sağlamak olduğunu söyledi.

Oyunun, Muş'ta ilk defa sergilendiğini aktaran Kalır, "Belediye çalışanları ve halkımızın yararlanması için Hak-İş tarafından organize edilmiştir. Burada dönemin başbakanına ve dava arkadaşlarına yapılan zulüm ve haksızlıkların yaşandığı güzel bir oyun sergilenmiştir. Halkımızın geçmişte ne olup bittiğini aydınlanması açısından önemli bir soysal faaliyet olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.

Son Güncelleme: 17.05.2016 15:24
Anahtar Kelimeler:
MuşTiyatro
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.