30 Ocak 2018 Salı 11:14
Malazgirt Zaferi’nin 947. yıldönümü hazırlıkları

Malazgirt Zaferi’nin 947. yıldönümü hazırlıkları için AK Parti İlçe Gençlik Kolları çalışmalara başladı.

AK Parti Malazgirt İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, her hafta düzenli olarak yaptıkları toplantının bu haftaki ana gündem maddesini Malazgirt Zaferi’nin 947. yıldönümü etkinlikleri olarak belirledi. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Said Gönültaş başkanlığında AK Parti Malazgirt İlçe Başkanlığı binasında bir araya gelen partililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı Malazgirt Zaferi’nin 947. yıldönümü kutlama etkinliklerinde yapılması gerekenleri masaya yatırdılar.

Toplantı sonunda bir açıklama yapan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Said Gönültaş, “Bu tür toplantılarımızı periyodik olarak yapmaktayız. İlçe Başkanımız Kenan Deniz başkanlığında ilçemizin geleceği ve refahı için bu tür toplantıları her zaman yapıyoruz. Bugünkü toplantımızın ana başlık maddesi Malazgirt Zaferi’nin 947. yıldönümü kutlama etkinliklerinde ak gençlerin ne yapması gerekecek ve ne yapılması gerekiyor, bunları tartıştık. Etkinliklerin kusursuz olması için şimdiden aramızda görev dağılımları yaptık. 26 Ağustos’a yaklaşık 8 ay olmasına rağmen, bizlerde Malazgirtli gençler olarak taşın altına elimizi koymak için toplandık. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Cumhurbaşkanlığımız himayesinde Türkiye Okçuluk Vakfı yetkilileri 26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferi etkinliklerini hazırlayacak. Bu yılki kutlama etkinliklerimiz için gerekli tüm çalışmaları başlatmış durumdayız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.