19 Nisan 2015 Pazar 18:37
Alhambra'ya İnce Ayar

Seat'ın büyük minivanı Alhambra, ufak detay güncellemeleriyle 2015 yılının ikinci yarısında iddiasını artırmak istiyor.

Özellikle Avrupa'da oldukça popüler olan büyük minivan arenasının önemli oyuncularından biri Seat Alhambra, makyajlandı. Stop grubu LED ampullerle yenilenen otomobilde, yeni marka logosu, yeni radyatör ızgarası ve jantlar öne çıkıyor. İç mekanda yeni kaplama ve döşeme seçenekleri sunulurken, direksiyon simidi ve havalandırma kumandaları da yenilenmiş.
Motor ve şanzımanlarda yapılan güncellemelerle birlikte Alhambra'nın yakıt tüketimi ortalama %15 kadar aşağıya çekilmiş. Euro 6 normlarını karşılayan motorlar, eskisi gibi turbo beslemeli dizel TDI ve turbo beslemeli benzinli TSI ünitelerden oluşuyor. 150 HP güç üreten 2.0 litrelik TDI motor, dört tekerlekten çekiş sistemiyle de satın alınabiliyor. Yeni nesil çift kavramalı DSG şanzımanda kullanılan coasting özelliği sayesinde gerekli durumlarda vites boşa atılarak yakıt tüketimi azaltılıyor.
Makyajlı Alhambra'da yeni multi medya sistemi, adaptif şasi kontrolü, çoklu çarpışma önleme sistemi, kör nokta uyarı sistemi gibi teknolojiler sunulacak.
 

Son Güncelleme: 19.04.2015 18:38
Anahtar Kelimeler:
Alhambrayaİnce Ayar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.