23 Nisan 2015 Perşembe 16:35
Geely'de Yenilik Rüzgarı

Çin menşeili üretici Geely, Avrupa'daki tüketicilerin de beğenilerine hitap edecek kadar modern bir model üzerinde çalışıyor.

Emgrand modeliyle Türkiye pazarında da tanınan Geely, yeni Emgrand'ın ön gösterimi niteliğindeki konsepti gün ışığına çıkardı. Volvo'nun tasarımcılarından Peter Horbury, otomobilin sportif karakteriyle özellikle Çin pazarında BMW 3 Serisi'ni hedef aldığını belirtiyor. Temiz çizgileriyle şık görünen otomobilin ince yapılı farlarında LED teknolojisi yatıyor. Alçalan tavan yapısıyla coupelere gönderme yapan otomobilin arka tasarımındaysa İngiliz ve Alman tatları görmek mümkün. Geçtiğimiz yıl tanıtılan Geely FC9 modeliyle de üretici gösteriyor ki, Avrupa pazarında bu sefer ciddi bir konuma gelmeyi hedefliyor.

Son Güncelleme: 23.04.2015 16:37
Anahtar Kelimeler:
GeelydeYenilik Rüzgarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.