12 Temmuz 2015 Pazar 00:03
Honda HR-V İddialı Geliyor

Küçük sınıf crossover arenasını hareketlendirecek yeni modellerden birisi olan Honda HR-V'nin detayları gün yüzüne çıktı.

 Honda HR-V, bir önceki neslinden tamamen sıyrılarak yepyeni bir hikayeye başlıyor. 4,3 metre uzunluğuyla küçük sınıf crossoverlar standartlarında bir boya sahip olan otomobilin hem kompakt hatchbacklerden hem de MPV'lerden müşteri kapması amaçlanmış ve buna göre iç mekanı kullanışlı hale getirilmiş. 60:40 oranında yatırılabilen arka koltuklar tıpkı Honda Jazz'da olduğu gibi sırtlık kısmı dik kalacak şekilde sadece minder kısmı kaldırılarak da kullanılabiliyor. Tüm koltuklar yatırıldığındaysa tamamen düz bir zemin elde edilebiliyor. Bu durumda 453 litrelik bagaj hacmi 1026 litreye yükseliyor. 
 
Yeni Honda HR-V'de ilk etapta bir benzinli ve bir dizel motora görev verilmesi planlanıyor. 1,5 litrelik atmosferik beslemeli benzinli i-VTEC motor 130 HP güç üretiyor ve 6 ileri vitesli manuel ya da CVT şanzımanla alınabiliyor. 1,6 litrelik turbo beslemeli dizel i-DTEC motorsa 6 ileri manuel şanzımanla gücü ön tekerleklere aktarıyor. 
Honda HR-V'nin yıl sonuna kadar Türkiye'de de satışa sunulması bekleniyor.

Son Güncelleme: 12.07.2015 00:04
Anahtar Kelimeler:
HondaHR-V İddialı Geliyor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.