14 Temmuz 2015 Salı 00:12
Snapdragon 810'un aşırı ısınma sorununa Chevrolet'ten çözüm geldi!

Modern ve yüksek özellikli akıllı telefonlar, fazla enerji harcaması sebebiyle kullanıcıları aşırı ısınma  sorunları ile karşı karşıya bırakabiliyor. Özellikle yaz aylarındaki sıcaklıklar bu ısı sorununu biraz daha arttırabiliyor. Özellikle araba içindeyseniz ve telefonunuzla müzik dinliyor ya da şarj ediyorsanız bu sorun ikiye katlıyor.

Otomobil üreticisi Chevrolet, akıllı telefon sahiplerinin ısınma problemlerine karşı ihtiyaçlarını karşılamak için etkili gibi görünen basit bir çözüm sunmaya karar verdi. Şirket, esasen akıllı telefonunuz için özel olarak geliştirilmiş, klimalı olan ve "Active Telefon Soğutma (Active Phone Cooling)" olarak adlandırılan bir teknoloji tanıttı.

Yeni sistem 2016 Impala, Volt, Malibu ve Cruze dahil telsiz şarj ile gelen tüm araçlarda uygulanacak. Sistem çok basit! Telefonunuza ayrılan bölümde telefonunuz şarj olurken, küçük deliklerden gelen soğuk hava telefonunuzun aşırı ısınmasını önlüyor. 

Aşağıda ve sonraki sayfalarda bu sisteme ait görselleri inceleyebilirsiniz. 

1435954399_ar2-635x355.jpg

Son Güncelleme: 14.07.2015 00:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.