15 Haziran 2015 Pazartesi 20:13
Yeni BMW 7 Serisi'ne Az Kaldı

BMW’nin amiral gemisi, yeni nesliyle 10 Haziran’da tüm dünyanın karşısına çıkıyor. Yeni 7 Serisi, taze teknolojileri ve çok daha hafif yapısıyla dikkat çekiyor.

 Güncel neslinin tanıtılmasından 7 yıl sonra yeni nesil BMW 7 Serisi gün ışığına çıkıyor. Geçtiğimiz aylarda kamuflajlı haliyle ortaya çıkan otomobilin gerçek fotoğrafı da dün Avustralya BMW sitesinde kazara yakalandı. Daha dinamik bir tasarıma sahip olan otomobilin şasisinde bolca CFRP (karbon fiber-plastik) malzemelerin kullanılıyor oluşu, bu sınıf için önemli bir yenilik. Ortalama 130 kg hafifleyen otomobilde yeni nesil 6 silindirli benzinli ve dizel motorlara yer verilecek. TwinPower Turbo motorlara 8 ileri vitesli Steptronic şanzıman eşlik edecek.
 
Adaptif havalı süspansiyon sistemiyle konfor konusunda büyük bir ilerleme kaydetmek isteyen BMW, 7 Serisi’nde ayrıca yeni Integral Aktif Direksiyon Sistemi’ni de kullanıyor. Anahtar üzerindeki tek bir düğmeyle kendi kendini park etme kabiliyetine de sahip olacak otomobilde BMW ConnectedDrive sisteminin en güncel versiyonu bulunacak. Yeni teknolojiler sayesinde iDrive sistemi tamamen temassız şekilde el hareketleriyle yönetilebilecek.
 

Son Güncelleme: 15.06.2015 20:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.