26 Haziran 2015 Cuma 15:54
Yeni Mini Clubman Geliyor

Mini'nin daha kullanışlı modeli Clubman, ikinci neslinde her açıdan daha olgun bir otomobil olarak tüketicilerin karşısına çıkacak.

 Geçen yılın başında tanıtılan Clubman konseptiyle büyük benzerlik gösteren otomobil, yeni nesil Mini ile benzerlik gösteren tasarım öğeleriyle donatılmış. Fakat arka kapıları artık geleneksel şekilde açılan ve daha kullanışlı olan otomobilin arka tasarımı kendine özgü ve ticariler gibi açılan bir bagaj kapağına sahip. 
 
4223 mm uzunluğunda, 1844 mm genişliğinde ve 1450 mm yüksekliğinde olması beklenen otomobilde, BMW 2 Serisi Active Tourer'da görev verilen 3 ve 4 silindirli motorlara yer veriliyor. İç mekanı çok daha kaliteli görünen otomobilde gelişmiş birçok donanıma yer verilecek.

Son Güncelleme: 26.06.2015 15:55
Anahtar Kelimeler:
Yeni Mini Clubman Geliyor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.