30 Kasım 2018 Cuma 17:59
Ağrı Patnos Kaymakamı Muhtarların Taleplerini Dinledi

Ağrı’nın ilçesi olan Patnos’ta kaymakam, köy ve mahalle muhtarlarının taleplerini dinledi. Muhtarlar taleplerini detaylıca sundu.

Patnos Kaymakamı Altay’a Talepler Sunuldu

Ağrı Patnos Kaymakamı mahalle ve köy muhtarlarının taleplerini dinledi. Ağrı Patnos Kaymakamı Ümit Altay mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi. Onların taleplerini ve şikayetlerini dinledi. Çözüm bulmak için karşılıklı paylaşım önemli olduğundan, Kaymakam ile muhtarların bir araya gelmesi son derece önemli.

Muhtarların ve Kaymakamın bir araya gelmesi, Ağrı Patnos Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda oldu. Düzenlenen program kapsamında çok sayıda muhtar toplantı salonuna geldi.Toplantı Salonu’nda gerçekleşen konuşmalarda mahalle muhtarlarının isteklerine ne şekilde karşılık verilecek olduğu yönünde konuşma oldu.

Altay: ‘Muhtarlar Devletin En Ücra Köşesine Dahi Hizmet Götürür’

Kaymakam Altay tarafından muhtarların sunduğu hizmetin önemi sözler ile açıklandı. Devletin en ücra köşesine hizmet sunması açısından muhtarların önemli bir yeri olduğunun belirtilmedi söz konusu oldu. Kaymakam Altay muhtarlık hizmetleri kapsamında, devletin en ücra köşesine hizmet götürenlerin muhtarlar olduğu dile getirildi.

Kaymakam Ümit Altay;

‘Muhtarlarımızın bulunduğu mahalle ve köylerdeki sağlık, eğitim, altyapı, içme suyu ve elektrik gibi ihtiyaçların tespitinde ve eksiklerin giderilmesinde önemli rol oynamaktadır. Herhangi bir aksaklıkta bizimle veya ilgili kurumlarla irtibata geçilmesi o yerde yaşayan insanlarımız için faydalı olacaktır.’’ şeklinde konuştu.

Toplantıya Katılanlar

Kaymakam ve muhtarlar dışında katılım sağlayan isimler de oldu. Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gökhan Büyük, İlçe Özel İdare Müdürü Ahmet Bozkurt, İlçe Milli eğitim Müdürü Talat Toy katılımını sağladı. Bu kapsamda yapılan konuşmalarda, görüşler muhtarların çok daha iyi hizmet vermesi üzerine oldu. İhtiyaç duyulan hizmet her ne ise onun gerçekleştirilmesi için muhtarların görevlerinin belirlenmesi, imkanların tanınması önemli olduğundan, bu kapsamda yapılabilecekler gündeme geldi.

Kaymakam tarafından muhtarların çalışmalarında olması gereken ihtiyaçlardan söz edildi. Muhtarlar kendi taleplerini sunarak kaymakam tarafından fikir aldı. Ağrı Kaymakam ve muhtarlar toplantısı ile muhtarların direkt olarak taleplerini sunduğu konuşma gerçekleşti. Bilgiler verildi.

Son Güncelleme: 30.11.2018 20:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.