18 Şubat 2019 Pazartesi 13:08
Ağrı Patnos'ta AK Parti ve Saadet Partililer Arasında Kavga! Çok Sayıda Yaralı Var!

Ağrı'nın Patnos ilçesinin Dedeli Beldesi'nde seçim çalışmaları sırasında AK Parti ve Saadet Partililer birbirine girdi. Olay yerinden edinilen bilgilere göre çıkan kavga sonucunda 2'si ağır çok sayıda insan yaralandı. Yaralıların Patnos Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre; Ağrı Patnos'ta seçim çalışmalarında arbede çıktı. Yerel seçim çalışmaları sırasında partililer arasında gerginliğe neden olan arbede çıktı. Ağrı Patnos'un Dedeli Beldesi'nde çıkan arbedede AK Parti ve Saadet Partisi mensupları kavga etti.

Olay yerinden gelen bilgilere göre olay esnasında 2 kişi ağır yaralanırken çok sayıda vatandaşda hafif yaralandı. Olay sonrasında yaralıların tedavilerinin Patnos Devlet Hastanesi'nde sürdürüldüğü öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Berzan 2019-02-21 09:39:06

Bakan