01 Kasım 2018 Perşembe 19:04
Ağrı Patnos'ta Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Patnos Belediyesi, Abdulvahap Küfrevi Mahallesi’nde cadde ve sokaklarında altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Patnos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan altyapı ve kanalizasyon çalışmaları kapsamında, Abdulvahap Küfrevi Mahallesi’nde altyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay "Vatandaşlarımızın altyapı ve kanalizasyon konusundaki sıkıntılarını gidermek için, Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı PASKİ ekipleri gayretli bir şekilde çalışmalarına devam ediyorlar. Ancak mahalle içinde bulunan bazı yolların da asfaltlanması gerektiğinde, bu yollara da sıcak asfalt çalışması yapmayı planlıyoruz. Çalışmalarımız mevsim koşulları müsait olduğu sürece son hızla devam edecektir." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.