22 Ekim 2019 Salı 10:22
Ağrı Patnos'ta Bir Asker Kaza Kurşunu ile hayatını kaybetti

Ağrı’nın Patnos ilçesinde eğitim sırasında silahından çıkan kurşunla yaralanan bir asker, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay Patnos ilçesinde bulunan 3. Jandarma Komando Tabur Komutanlığında gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre, Komutanlıkta görevli Uzman Çavuş Yusuf Abay ( 28 ) Patnos'taki 3'üncü Jandarma Komando Tabur Komutanlığında görevli evli ve 2 çocuk babası Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Abay, sabah 'Meskun Mahalde Acil Şarjör Değişikliği' eğitimi sırasında meydana gelen silah kazasında merminin isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.

Patnos Devlet Hastanesine kaldırılan Abay, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Erzurum Adlı Tıp Kurumuna gönderilen Abay'ın cenazesi, Mareşal Çakmak Hastanesi önünde yapılan törenin ardından memleketi Muş'a gönderildi.

Evli ve 2 çocuk babası olan Yusuf Abay'ın özgeçmişinin okunması ardından yapılan dualarla cenazesi karayolu ile Muş'a gönderildi.

Abay'ın cenazesinin, yarın saat 09.00'da Karaağaç beldesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verileceği bildirildi.

Son Güncelleme: 23.10.2019 09:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.