09 Kasım 2018 Cuma 16:01
Ağrı Patnos Yeni Şehir Mezarlığına Kavuşuyor

Patnos’ta mezar alanı ihtiyacını karşılamak için Yeşilçimen mahallesinde yapımına başlanan yeni şehir mezarlığı bitme aşamasına gelindi.

Patnos Belediyesi'nin yatırım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İlçede mezar alanı ihtiyacını karşılamak için Yeşilçimen mahallesinde yapımına başlanan Yeni Şehir Mezarlığı bitme aşamasına gelindi.

Yeni Şehir Kabristanı projesi bitme aşamasına geldiğini ve işlevsel bir yapıya sahip olacağını söyleyen Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay yaptığı açıklamada, “Yeni kabristanda bayanlar ve erkekler için ayrı ayrı gasilhaneler, morg, mescit, musalla, misafirhane, idari bina, aile mezarlıkları ve sıra ile defin yapılacak mezarlıklar bulunacaktır. Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla, oturma dinleme ve taziye kabul alanları ile halkımızın hizmetinde olacaktır.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.