06 Aralık 2018 Perşembe 19:32
Ağrı Patnos’ta 225 Öğrenciye Kırtasiye Yardımı Yapıldı

Eller Kalem Tutsun Çocuklar Okusun projesi kapsamında, Işığım Sen Ol Derneği tarafından Patnos’ta 225 öğrenciye kırtasiye yardımı yapıldı.

Ağrı’nın Patnos ilçesinde faaliyet sürdüren Işığım Sen Ol Derneği yetkilileri tarafından “Eller Kalem Tutsun Çocuklar Okusun” projesi kapsamında, Patnos’ta öğrencilere kırtasiye yardımı yaptılar.

Işığım Sen Ol Derneği Başkanı İsmail Balat yaptığı açıklamada, “Eller Kalem Tutsun Çocuklar Okusun sloganı ile başladıkları kırtasiye yardımın 225 öğrencilik paketleri birer birer dağıtılması için okul müdürlerine teslim ettik. Okul müdürlerimizin güleryüzlülüğü ve çocuklara olan bağlılığı, bize biraz daha güç verdi kırtasiye malzemelerimiz; Dedeli YİBO müdürü Fettah Kılıç, Yunusemre ortaokulu müdürü Sait Kondu, Atatürk ilköğretim okulu müdürü Erhan Çelik’e teslim ettik. Işığım Sen Ol Derneği yöneticisi Nedim Geçit ile dernek üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Son Güncelleme: 12.12.2018 20:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.