01 Aralık 2018 Cumartesi 14:54
Ağrı Patnos'ta 34 Küçükbaş Hayvan Çalındı

Ağrı'nın Patnos ilçesine bağlı Çamurlu köyünde ikamet eden Halis Keleş'e ait 32 koyun ve 2 koç olmak üzere toplamda 34 tane küçükbaş hayvan çalındı.

Olay Patnos'a bağlı Çamurlu mezrasında gece saat 12 sularında meydana geldi. Sabah saatlerinde durumu farkeden Halis Keleş ilgili ekiplere haber verdi.

"SEÇEREK ÇALMIŞLAR"

Olayı agridahaber.com'a anlatan Halis Keleş ahırında bulunan hayvanların hepsini götürdükten sonra köyün çıkışında hayvanlardan 1 koç ve 18 tane koyunu seçip götürdüklerini geri kalanlarının ise eve kendiliğinden geldiğini ifade etti.

Ahır kapısını kırarak çaldıklarını belirten Halis Keleş: "Kendi halinde yaşayan kimseye herhangi bir zararı olmayan, yoksul bir vatandaşım. Her zaman ki gibi akşam ahırımı kontrol edip eve geçtim. Olay gece saat 12'den sonra olmuş. Benim 32 tane koyun, 2 koç olmak üzere 34 küçükbaş hayvanlarımı götürmüşler. Köyün çıkışında nasıl olduysa içlerinden en iyi olanlarından 18 koyun ve 1 koçu seçip alıyorlar, geri kalan hayvanlar ise kendiliğinden eve döndü. Bütün varlığımı, emeğimi çaldılar. Yetkililerden istediğim faillerin bir an önce bulunması ve mağduriyetimin giderilmesidir." sözlerini dile getirdi.

Son Güncelleme: 01.12.2018 18:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.