10 Nisan 2019 Çarşamba 18:23
Ağrı Patnos’ta Temizlik Seferberliği

Ağrı'nın Patnos ilçesinde belediye temizlik ekipleri tarafından başlatılan “Temizlik Seferberliği” kapsamında ilçenin merkez ve mahallerinde temizlik seferberliği ilan edildi.

Ağrı’nın Patnos ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığı kazanan HDP eş başkanları Müşerref Geçer ve Emrah Kılıç tarafından başlatılan “Temizlik Seferberliği Projesi” kapsamında, Patnos Belediyesine bağlı temizlik ekipleri tarafından, şehir merkezi ve merkeze bağlı tüm mahallelerde temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Vatandaşlar tarafından takdirle karşılanan Temizlik Seferberliği Projesi, 7 gün 24 saat aralıksız devam edeceğini belirten Patnos Belediyesi Eş Başkanları Müşerref Geçer ve Emrah Kılıç, “Vatandaşlarımızın başlıca sorunlarından biri haline gelen çöp sorununu temelli ortadan kaldırmak ve daha güzel bir Patnos için eş başkanlığımız tarafından ‘Temizlik Seferberliği Projesini’ başlatmış bulunmaktayız. Buradaki asıl amacımız halkımıza hizmet etmek ve onların sorunlarına çözüm bulmaktır. Belediyenin başlıca görevlerinden biri olan temizlik hizmetini, başkanlığımız boyunca belediye temizlik ekiplerimiz tarafından 7 gün ve 24 saat aralıksız ve kesintisiz olarak halkımızın hizmetinde olacaklar.” dediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.