11 Nisan 2014 Cuma 19:50
Aygaz Eğitim Tır'ı Patnos'ta

Aygaz’ın yurt genelinde halkı ve bayi çalışanlarını tüp gaz kullanımı konusunda bilinçlendirmek için başlattığı “Mükemmel Hizmet ve Güvenlik itimi” projesi kapsamında özel olarak hazırlanan Aygaz Eğitim TIR’ı, Ağrı’nın Patnos ilçesinde eğitimler verdi.

Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz ve Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay’da Aygaz Eğitim TIR’ını ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yapılan eğitim çalışmaları ile ilgili olarak bilgi veren Aygaz Eğitim Sorumlusu Kimya Mühendisi Semih Dilsiz, “Her yıl Türkiye’nin 81 ilinde bulunan başta bayi çalışanlarımız olmak üzere tüp gaz kullanan tüketicilere özel olarak tasarlanan Eğitim TIR’ımızda düzenli olarak eğitimler verilmektedir. Eğitimlerde bayi çalışanlarımızın bilgi ve beceri düzeylerinin geliştirilerek müşterilerimize daha iyi hizmet verilmesi hedeflenmektedir. Eğitimlerde ayrıca, LPG ile ilgili teknik bilgiler verilmekte olup tüplerin güvenli bir şekilde montajı pratik eğitimlerle desteklenmektedir.

Ayrıca vatandaşlarımıza hologram kapağa dikkat edilmesi, tüp üzerinde bulunan dedantörün en fazla 10 yıl, hortumun ise 3 yılda bir değiştirilmesi, tüp ile ocak arasında bulunan hortumun en fazla bir buçuk metre olması, tüplerin mutlaka getirilen bayi tarafından takılması, gaz kaçağı durumunda yapılması gerekenler, kaçak dolumlar sonucunda oluşacak tehlikeler ve tüp patlamaları diye tabir edilen kazaların aslında tüpün değil, ortama yayılan gazın bir ateş kaynağı ile birleşerek patlaması olduğu konularında detaylı bilgiler veriliyor.

LPG Sektörünün lider firması olan Aygaz, eğitimlere katılan çalışan ve müşterilerine bilinçlendirme kitapçıkları ve çeşitli hediyeler verdi. Patnos Kaymakamlığı önünde gerçekleştirilen eğitimlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.



Son Güncelleme: 25.12.2017 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.