02 Temmuz 2022 Cumartesi 22:54
Başıboş Köpekler için Patnos Belediyesi Önlem Almadı!

Ağrı'nın Patnos ilçesinde köpek saldırısından sonra enfeksiyon kaparak hayatını kaybeden Ali Asaf Aktekin'in ailesi, çocuklarının belediye ve hastanenin ihmali yüzünden öldüğünü iddia ederek, suç duyurusunda bulundu.

Ağrı'nın Patnos ilçesine bağlı Akdilek köyünde, kardeşiyle beraber evlerinin önünde otururken köpek saldırısına uğrayan Ali Asaf Aktekin hayatını kaybetmişti. Günlerce yaşam mücadelesi veren çocuğun, hastane çalışanlarının durumu kötüye gitmesine rağmen müdahale etmemesi nedeniyle enfeksiyon ve oksijen yetersizliğinden hayatını kaybettiği iddia edildi. Yaşananları gözyaşları içinde anlatan anne ve baba, çocuklarının ölümünden sorumlu tuttuğu hastane ve belediyeden şikayetçi oldu.

Son Güncelleme: 08.07.2022 01:33
Anahtar Kelimeler:
Patnos BelediyesiPatnos
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.