23 Şubat 2019 Cumartesi 09:51
HDP 31 Mart Seçimleri için Patnos Adaylarını Tanıttı

HDP Patnos Adaylarını Tanıttı

Halkların Demokratik Partisi Ağrı İl Örgütü, seçim kampanyası kapsamında Patnos ilçesinde miting düzenledi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİLER

Aday tanıtım programına Ağrı İl Eş Başkan adayları Yeliz Karaarslan ve Abdurrahman Doğar, HDP Ağrı Milletvekili Dilan Dirayet Taşdemir ve Patnos Belediye Eş Başkan adayları Müşerref Geçer ve Emrah Kılıç'ın katılımıyla gerçekleşen aday tanıtımı Patnos Halkının yoğun katılımıyla Aday tanıtım programı mitinge dönüştü.

Konuşmalarını yapan Eş Başkan adayları Müşerref Geçer ve Emrah Kılıç Patnos halkını hak ettiği belediyeciliğe 31 Mart'ta kavuşturacaklarını söyleyip birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer 2019-02-25 14:13:30

Yahu şu savcı de eni getirin abdurrahman doğarın yanına koyun ve ikisine memkeleketi sorun ama her konuda sorun bakalım kalite ve lider olabilecek kimse oyumuzu ona verelim، siz de haber gibi haber yapmış olusunuz