23 Nisan 2015 Perşembe 15:00
Milletvekili Adayları Patnos'ta  Seçmenlerle Kucaklaşıyor

Ak parti Ağrı Milletvekili adayları Patnosta Halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.  AK PartiAğrı İl Başkanlığı, aday tanıtımına Patnos ilçesinde devam etti. Konvoy halinde AK Parti Ağrı il Başkanlığı’ndan hareket ederek Patnos’a gelen AK Parti 25. Dönem Ağrı Milletvekili Adayları, Patnos’a cumhuriyet caddesinde çok sayıda partili tarafından alkışlarla karşılandı. Karşılamada AK Partili gençler Vekillere tezahüratlar yaparak Patnos halkının yoğun ilgisiyle karşılandıAK Parti Ağrı İl Başkanı Abdurrahman Çetin ile AK Parti Milletvekili Adayları, daha sonra gruplar halinde Patnos halkıyla kucaklaştı. Açık alanda yapılan ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda AK Parti Ağrı İl başkanı Abdurrahman Çetin, Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay ve Patnos İlçe Başkanı Fatih ışık ile birlikte AK Parti 25’inci Dönem Ağrı Milletvekili adaylarını tanıttı.Açılış konuşmasını Yapan çetin; Adayalarımızın Ak parti genel merkez tarafından Ağrı iline ve İlçelerine tüm halkın hizmet karı olarak atanan deneyimli ve tecrübelerine dayanarak siz değerli Ağrı halkının teveccühüne sunmuştur. Bu gün Patnos ilçemizde 4 milletvekili adayımızın siz saygı değer Patnos halkına tanıtmak amacıyla sizlerle birlikte burada bulunmaktayız. Ayrıca içinizden biri olan bu evladınız Halil Özyolcuyu sizlere emanet ediyoruz. Dedi. Akabinde Milletvekili adaylarımızın konuşması ile verilen vaatlerin bir bir yerine getireceğini dile getiren vekiller Ağrı ile panosun arasında ayrım yapmayacaklarını 4 vekil adayı olarak il içe ayırmaksızın hepinizin hizmetine adayız dediler.Program Aka bininde Patnos Ak kadroları öğle yemeği verdi. Program yemeğin ardından sona ererek konvoy şeklinde Ağrıya intikal edildi.

milletvekili-adaylari-patnos’ta--secmenlerle-kucaklasiyor.jpgmilletvekili-adaylari-patnos’ta--secmenlerle-kucaklasiyor-001.jpgmilletvekili-adaylari-patnos’ta--secmenlerle-kucaklasiyor-002.jpgmilletvekili-adaylari-patnos’ta--secmenlerle-kucaklasiyor-003.jpg

Son Güncelleme: 25.12.2017 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.