22 Şubat 2018 Perşembe 20:52
Patnos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Laçin oldu

Patnos Esnafı mevcut başkan "Süleyman Laçin" dedi..

Ağrı’nın Patnos ilçesinde 18 Şubat 2018 tarihinde yapılan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Süleyman Laçin, güven tazeleyerek yeniden başkanlık görevine seçildi.

Mevcut başkan olan Laçin’in rakipleri ise, Erhan Güven, İbniyami Cangir, Zakir Varlı ve Coşkun Genç oldu. Yapılan oylama sonucunda toplam 354 oyla başkan Süleyman Laçin yeniden başkanlığa seçildi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu'nda diğer adayların toplam oyları ise 280 oldu, ve bu oylarında dağılımı şöyle: Güven 136, Cangir 81, Varlı 36, ve Genç 27 oy aldılar.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçiminde rakiplerinin toplam oylarından, 74 oy fark atarak Patnoslu esnaflarının güvenini kazanan başkan Süleyman Laçin oldu.

Son Güncelleme: 22.02.2018 21:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.