11 Mart 2023 Cumartesi 20:57
Patnos Kaymakam Vekili Vuran'dan depremzede vatandaşlara ziyaret

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikler çerçevesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Patnos Öğrenci Yurdunda misafir edilen aileleri ziyaret eden Ağrı Vali Yardımcısı ve Patnos Kaymakam Vekili Yusuf Beran Vuran, aileler ve çocuklarıyla yakında ilgilenerek bir süre sohbet etti.

Ziyarette depremden etkilenen ve Patnos ilçesinde misafir edilen kadınlar ve yurtlarda görevli personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Vuran, “Ülkece yaşadığımız ve asrın felaketi olarak değerlendirebileceğimiz üzücü depremin yaralarını devlet-millet el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. Devletimiz her zaman ve her koşulda sosyal devlet anlayışıyla vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için tüm imkânlarını seferber etmektedir.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.