11 Ağustos 2019 Pazar 21:20
Patnos Kaymakamı Hakkındaki Haberlere Suç Duyurusu


Haberlerin, tamamen müvekkilini karalamak ve zarar vermek maksadıyla yapıldığını iddia eden Münas, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Müvekkilim, bizzat fotoğrafı paylaşılmak suretiyle hedef alındı ve kamuoyunda rencide olması amaç edinildi. Bahse konu olan köy içme suyu yapım işine ilişkin ihaleler 26 Temmuz 2019 tarihinde mevzuata ve usulüne uygun yapılmıştır. İddia edildiği gibi tek bir usulsüzlük mevcut olmadığı gibi müvekkilim Ümit Altay, 17 Temmuz 2019 tarihinde yıllık izne çıkıp, 1 Ağustos 2019 tarihinde yıllık izinden dönerek görevine başlamıştır."

Müvekkilinin görevde olmadığı zaman diliminde yapılan ihalelerin müvekkili tarafından yapılmış gibi asılsız bilgilerle kamuoyunda bir algı oluşturulmaya çalışıldığını ileri süren Münas, "Bu asılsız haberleri servis eden ilgililer hakkında yasal yollara başvurduğu, başvuru neticesinde Patnos Sulh Ceza Hakimliğince söz konusu haber içeriğinin asılsız olması hasebiyle erişimin engellenmesine ve tekzip metnin yayımlanmasına karar verildiğini belirtmiştir." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.