27 Kasım 2017 Pazartesi 16:53
Patnos'ta 100 Bin Dolarlık Dolandırıcılık

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamaya göre:

"Ağrı İl Emniyet Müdürlüğümüze 26 Kasım 2017 günü saat 02:00 sıralarında bir şahsın silahlı 4 şüpheli tarafından kaçırıldığı ihbarı üzerine görevlilerimizce şüphelilerin kullandığı araç tespit edilmiş 4 şüpheli yaya olarak kaçmaya çalışmış, kaçan şüphelilerden 3’ü yakalanarak gözaltına alınmıştır. Olayda 2 adet tabanca ve tabancalara ait 15 adet fişek ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili yapılan araştırmada, kaçırılan şahsın define bulduğunu söyleyerek Batman ilinde ikamet eden şahıslarla anlaştığı ve 100.000 dolar karşılığında 300 adet sahte altın verdiği, altınların sahte olduğunu anlayan şüphelilerin Patnos ilçesine gelerek şahsı silah zoruyla evden çıkararak araçlarına bindirdiği ve Batman iline götürmeye çalıştıkları tespit edilmiştir.

Gözaltına alınan 3 şüpheli Müdürlüğümüzde işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçundan tutuklanmıştır. Firari şüphelinin ise yakalanmasına yönelik çalışmalarımız devam etmektedir. Ayrıca olay sonrası ameliyata alınan şahıs tedavisi sonrası altın dolandırıcılığı suçu kapsamında adli mercilere sevk edilecektir."

Son Güncelleme: 25.12.2017 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.