07 Nisan 2014 Pazartesi 16:47
Patnos'ta 'Bir Yardım, Bin Mutluluk' Kampanyası

Ağrı’nın Patnos ilçesindeki eczacılar ve sağlık çalışanları, ülkelerindeki iç savaştan kaçarak ilçenin çeşitli mahallelerine yerleşen Suriyeli sığınmacılar için ‘Bir yardım, bin mutluluk’ sloganıyla yardım kampanyası başlattı.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusunun pekişmesi amacıyla yardım kampanyası etkinliğinin düzenlendiğini dile getiren Eczacı Kamuran Yalçın, “Suriye’deki acı ve gözyaşına sessiz kalamadık. Sağlık çalışanları ve eczacı arkadaşlarımızla bu projeyi başlattık. Suriye’de yaşanan insanlık dramına sessiz kalmayan ve yardım kampanyasına desteklerini esirgemeyen başta Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz'a, Patnos ilçesindeki eczacılara, sağlık personellerine ve tüm halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yaklaşık 5 aydır bu yardım organizasyonunun devam ettiğini belirten Yalçın, bundan sonrada bu yardımların yapılacağını dile getirdi. ‘Bir yardım, bin mutluluk’ sloganıyla başlatılan yardım kampanyasına katılan eczacılar ve sağlık personelleri, Suriyeli ailelere yardımdan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Eczacılar ve sağlık personelleri, yardım kampanyası ile yaklaşık 50 Suriyeli ailenin giyim ve gıda ihtiyaçlarını karşıladı.






Son Güncelleme: 25.12.2017 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.