07 Şubat 2020 Cuma 21:59
Patnos'ta Hijyen eğitimi verildi

Patnos İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Patnos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı işbirliğiyle, "Türkiye de yaygın görülen Bulaşıcı Hastalıklar ve Hijyen" konulu eğitim semineri düzenlendi..

Patnos Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Konferans salonunda yapılan eğitim programında Dr. Zeynep Aydın, katılımcılara hijyen kuralları, bulaşıcı hastalıklar ve Salon Hijyeni, Personel Hijyeni, Eller ne zaman yıkanmalı, Ekipman Hijyeni nasıl sağlanır? En önemlisi de kan ve vücut sıvıları ile temasta buluşan hastalıklar ve bunlara ilişkin koruyucu yaklaşımlar konularını aktardı.

Patnos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Laçin, eğitim sonrasında yaptığı konuşmada, Patnos İlçe Sağlık Personellerinden Dr. Zeynep Aydın'ın katkılarıyla gerçekleştirilen eğitimlerin oldukça verimli olduğunu ve eğitimlerin esnafın kendini geliştirmesinde çok önemli rol oynadığını söyledi. "Medeniyet seviyesine ulaşmak istiyorsak hijyene ve temizliğe Önem vermeliyiz

İster dışarıda yumurta satan, isterse bir kurumu işleten yetkili olsun, yaptığımız işte en iyisi nasıl oluruz bu suali sürekli kendi kendimize sormalıyız. Bu sorunun gereğini yerine getirmeliyiz. Eğer bunu hayata geçirirsek meslekte diğer çalışanlarla aramızda büyük farklar oluştuğunu görürüz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.