29 Mart 2022 Salı 17:57
Patnos'ta tarihi objeler ele geçirildi!

Ağrı'da jandarma ekiplerinin 2 şüphelinin ev ve araçlarında yaptığı aramalar sonucunda silah ve tarihi eser niteliği taşıyan objeler ele geçirildi, şüpheliler gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre Ağrı İl Jandarma Komutanlığı ve Patnos İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Patnos ilçesinde 2 şüpheliye ait ev ve araçlarında yapılan aramalar sonucunda 164 adet tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen obje, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız ab tüfeği ele geçirildi. 2 şüpheli gözaltına alındı.

Ağrı Valiliğinden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Ağrı İl Jandarma Komutanlığı ve Patnos İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Patnos ilçesinde (2) şüpheliye ait ev ve araçlarında yapılan aramalar neticesinde; 164 Adet Tarihi Eser Niteliği Taşıdığı Değerlendirilen Obje, 1 Adet Ruhsatsız Tabanca, 1 Adet Ruhsatsız Av Tüfeği ele geçirilmiş, icra edilen operasyon çerçevesinde toplam 2 şüpheli gözaltına alınmıştır.“

Son Güncelleme: 29.03.2022 18:01
Anahtar Kelimeler:
ObjelerPatnos HaberPatnos
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.