10 Temmuz 2020 Cuma 01:09
Patnos’ta Başıboş Köpekler Küçük Çocuğa Saldırdı!

Olay, 28 Haziran Pazar günü Ağrı Patnos ilçesine bağlı Derecik köyünde meydana geldi. Rıdvan-Süheyla Çelik çiftinin 7 yaşındaki oğlu Bünyamin Çelik, oyun oynamak için çıktığı evinin önündeki sokağa çıktı. O sırada sokak'da başıboş dolaşan sokak köpekleri oyun oynayan çocuklara saldırdı.

Çocuğunun çığlık sesini duyup sokağa çıkan baba Rıdvan Çelik, oğlunun yüzünün köpeğin ağzında olduğunu gördü.

Çocuğunu köpekten kurtaran baba Çelik, oğlunun burnunun koptuğunu fark etti. Ambulansla Patnos Devlet Hastanesine götürülen küçük Bünyamin, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Erzurum Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Ameliyata alınan küçük çocuğun kopan burnu sinirlerin zarar görmesinden dolayı eski yerine dikilemedi. Gözlem altında tutulan Bünyamin’in, kuduz hastalığı riski bulunduğu için tedavisi devam ediyor.

Maddi durumu pek iyi olmayan Çelik ailesi ise, oğulları Bünyamin’in estetik ameliyatı olabilmesi için yetkililerden ve hayırseverlerden destek bekliyor.

İnşaat'da çalışarak 6 kişilik ailenin geçimini sağlamaya çalışan baba Rıdvan Çelik, “Psikolojisi çok bozuk, geceleri ağlayarak yataktan kalkıyor. Bazen doktorlar iğne yaparak sakinleştirmeye çalışıyor.

Çok acı bir olay, benim oğlum gözünü açıp burnunu soruyor ‘burnumu geri yapıştırdılar mı’ diyor. Çok zor bir durum Allah kimseye bu durumu yaşatmasın” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.