18 Ağustos 2019 Pazar 12:15
Patnos’ta Hayatını Kaybeden İki Kardeş Yan Yana Toprağa Verildi

Patnos’ta Traki Kazası: İki Kardeş Yan Yana Toprağa Verildi

Ağrı’nın Patnos ilçesinde meydana gelen kazada hayatlarını kaybeden iki kardeş dualarla son yolculuklarına uğurlandı.

Patnos Dağalan Köy nüfusuna kayıtlı güvenlik korucusu kardeşler Bayram Tekdemir ve Kasım Tekdemir geçirdikleri elim bir trafik kazasında vefat etmiş yapılan otopsinin ardından cenazeleri Dağalan köyüne getirildi.

Ağrı Protokolü Cenaze Töreninde Hazır Bulundu!

Dağalan Köyü Camisinde Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçunun kıldırdığı cenaze törenine Ağrı Valisi Süleyman Elban, Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, İl jandarma Komutanı Cemil Lütfi Özkul, İl Tugay Komutanı Faruk Metin, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan,Patnos Kaymakamı Ümit Altay, hayatını kaybedenlerin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yakınları Sinir Krizi Geçirdi : Düğün Günü Kardeşiyle Birlikte Toprağa Verildi

Dağalan köyünde Bayram Tekdemir ve Kasım Tekdemir’in kılınan cenaze namazı esnasında yakınları sinir krizi geçirirken katılanlar göz yaşlarına hakim olamadı. İki kardeşin cenazeleri Askerlerin omuzunda köy mezarlığına götürülüp yan yana defnedildi.

Son Güncelleme: 18.08.2019 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.