17 Eylül 2018 Pazartesi 11:40
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Acil Çağrı! "Derhal İade Edin"

Son dönemlerde parti içerisinde Muharrem İnce ile yaşadığı polemikle gündeme gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başkan Erdoğan'a Katar Şeyhi'nin hediye ettiği uçakla ilgili çağrıda bulundu.

ERDOĞAN'IN SÖZLERİ SORULDU

Ankara'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Başkan Erdoğan, ''Katar, uçağı hibe etti ve o uçak benim şahsımın değil, Türkiye CumhuriyetiDevleti'nindir" açıklamasını değerlendirdi.

"DERHAL İADE EDİLMELİ"

Erdoğan'ın uçağı derhal iade etmesi gerektiğini savunan Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir şeyhten hibe uçak alacak kadar küçülmemeli. Eğer onuru varsa o uçağı yarın sabah iade eder. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir şeyhten hibe uçak alamaz. O Katar şeydi kim? Doğu Akdeniz'de Türkiye'ye karşı doğalgaz arayışını yapan şirketlerle ortak olan Katar şirketi."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.