14 Mart 2014 Cuma 09:30
14 MART TIP BAYRAMI MESAJLARI

ABBAS AYDIN ( AK PARTİ İL BAŞKANI )

 

Ak Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın, Son 12 yılda Ak Parti Hükümeti tarafında Ağrı’da yapılan Sağlık yatırımları tutarı 228 Milyon TL (Trilyon) olduğunu söyledi

 AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Açıklamasında “bütün sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutlayan Aydın, sağlıklı bir hayatın insanların vazgeçemeyecekleri temel bir hak olduğunu söyleyerek,  etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, bütün toplumun en önemli şartıdır. Önce insan anlayışının benimsendiği günümüzde, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması büyük önem taşımaktadır” dedi.

 AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın, Gece gündüz her yerde, her koşulda büyük özveriyle, heyecanla görev yapan, kendisini ‘insana hizmet’ ilkesine adamış doktorların ve sağlık personelinin bütün çabası, hastalanan bütün insanları en hızlı şekilde sağlığına kavuşturmak, aynı zamanda sağlıklı olan insanların da sağlığını korumaktır. Çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren sağlık personelimizin çalışma koşulları ve özlük haklarının iyileştirilmesi, onlara mesleklerinin saygınlığına yakışan, rahat çalışabilecekleri ortam ve olanaklar sunulması sorunların çözümünde etkili olacaktır. AK Parti iktidarında Türkiye’de birçok alanda olduğu gibi sağlık hizmetleri alanında da önemli başarılara imza atıldı. Ayrıca sağlıkta kalitenin ve hizmet ağının geliştirilmesine yönelik çalışmalar da kesintisiz sürdürülmektedir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, halkımızın sağlığının korunmasında, her türlü bakım ve tedavilerini özverili çalışmalarıyla sağlayan fedakar sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim”  ‘dedi.

 

MEHMET KERİM YILDIZ ( AK PARTİ MİLLET VEKİLİ )

 

Ak Parti Ağrı Milletvekili, İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu üyesi Op. Dr. Mehmet 

Kerim Yıldız, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Büyük bir özveri ile çalışan doktorların önemli uluslararası bilimsel başarılara imza 

attığını kaydeden Yıldız mesajında;

‘’Sağlık çalışanlarının, insanların en zor anlarında hizmet sunan bir mesleğin 

mensupları olarak fedakârca çalıştığını söyledi. Sağlık çalışanları gece-gündüz, 

kar-çamur, bayram-tatil demeden büyük bir özveriyle insanların daha sağlıklı 

yaşaması için ellerinden gelen her türlü çabayı gösterip, verilen görevleri zamanında 

ve tam olarak yapmaktadır. Ülkemiz tıp alanında dünyada yaşanan gelişmelerin 

gerisinde kalmadığı gibi, hekimler ve sağlık çalışanları sürekli kendilerini yenileyerek 

geliştirmiştir.’’

Kendisi de hekim olan Milletvekili Yıldız “Bir nefeslik sıhhatin bile değerinin 

ölçülemeyeceğinin bilincinde olarak; doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarına sevgi ve 

şükranlarımı sunar, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlar, tüm insanlık için sağlık ve huzur 

dolu bir yaşam temenni ederim.” dedi.

 

 

EKREM ÇELEBİ ( AK PARTİ MİLLET VEKİLİ )

 

AK Parti Ağrı Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem ÇELEBİ, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladığını söyledi.

 

Çelebi:

'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışını benimseyen hükümetimiz insanımızın sağlığını, insanımıza hizmeti her şeyin üstünde tutmaya devam etmektedir.

Halkımızın desteği , doktorlarımız ve sağlık personelimizin çalışmaları ile 12 yıllık AK Parti iktidarımız süresince sağlık alanında büyük başarılara imza atılmış ve daha güzelini yapmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.  Bu kapsamda İlimize son 12 yılda toplam 228 milyon TL'lik sağlık yatırımı yapılmıştır.

Sağlıklı bir toplum olabilme uğruna sağlık personelimizin yaşamları pahasına vatandaşlarımıza gece gündüz hizmet etmeleri ve meslek icabı karşılaştıkları zorluklara rağmen mesleklerini devam ettirmeleri topluma sağlanan hizmetin önemini göstermektedir.

Bu vesileyle, toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına fedakarca hizmet veren değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyor selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi

 

 

 

 

Son Güncelleme: 14.03.2014 09:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.