23 Ocak 2017 Pazartesi 11:16
40 Derde Deva Olan O Karışım

İçinde bulunduğumuz kış mevsiminde hastalıklar peş peşe geliyor. Halk Sağlığı Uzmanı Doç. Dr. Oğuz Özyaral, 40 farklı hastalığa karşı etkili olan süper karışım sayesinde herkesin şifa bulacağını belirtiyor. Evde kolaylıkla hazırlanabilen bu karışımın etken maddesi tahinden oluşuyor. "1 bardak süte 1 tatlı kaşığı tahin, 1 tatlı kaşığı bal ya da pekmezi karıştırarak elde edeceğiniz bu içecek sizi tam 40 hastalıktan koruyacaktır" diyen Doç. Dr. Özyaral, bunları şöyle sıralıyor...

KALBİ KORUYOR
Akne gelişimini engeller. Kansızlığa iyi gelir. Regl ağrılarını azaltır. Anne sütünü arttırır. Cilt sağlığı korunur. Yaraların iyileşmesini hızlandırır. İltihap kurutucudur. Bağırsak kanserinin önlenmesine destek verir. Bağışıklığı güçlü kılar. Baş dönmesi ve migren ağrılarını önler. Çocukların beyin ve zeka gelişiminde etkilidir. Dişleri güçlendirir. Romatizma riskini azaltır. Enerji verir. Felç riskini düşürür. Göbek yağlarını yakar. Grip, soğuk algınlığı gibi hastalıklara karşı koruma sağlar. Hafıza kayıplarının (Alzheimer) önlenmesine yardımcı olur. Bağırsakların yumuşatır. Kalp krizi ve inme riskini azaltır, kan pıhtılaşması, beyin sinir aktivitesi ve kasları geliştirir.

KANSERLE MÜCADELE...
Tansiyonu düzenler. Yüksek tansiyonu düşürmeye yardımcı olur. Kolesterolü düşürür. Kanserle savaşır, hücre DNA'sını serbest radikallere karşı korur. Karaciğer dostudur. Kas oluşumu, güçlenmesi sağlar. Kemik yoğunluğunu artırır. Kilo vermeye yardımcıdır. Kronik bronşite karşı savaşır. Romatizmal artrit ağrılarını dindirir. Saçları besler. Safra taşlarının düşürülmesinde destekleyicidir. Sindirim sisteminin sağlıklı çalışması sağlanır. Solunumu açar. Stres ve yorgunlukla mücadele eder. Uçuk gelişimini önler. Uyku düzenini destekler. Kırmızı kan hücreleri ile sinir dokularını korur.

MUHTEŞEM GÜÇ: TAHİN
Tahinin çok zengin bir besin olduğunu söyleyen Doç. Dr. Oğuz Özyaral, "Karbonhidrat ve protein kaynağıdır. İçeriğindeki vitamin, mineral ile yağ asitleri vücuda inanılmaz bir enerji ve güç verir" dedi.

Doç. Dr. Özyaral, şöyle devam eti: "Tahin genelde kış aylarında üşümeyi engellediği ve soğuk algınlığı, grip gibi rahatsızlıklardan koruduğu için tüketilir. Geleneksek olarak pekmezle birlikte yenen tahini süte de karıştırabilirsiniz. Tatlandırmak için pekmez ya da bal kullanabilirsiniz. Bu karışım sizi her dertten kurtaracaktır.

Tahinin DNA hasarını önleyen yapısıyla, kanserle mücadele eden bu içeceği gün içinde sürekli bir şeyler yeme ihtiyacı hissedenlere özellikle tavsiye ediyorum. Bu karışım uzun süre tokluk hissi oluşturarak kilo alımının önüne geçecektir."

MUTLULUK VE ENERJİ DEPOSU
Sütün proteinden zengin yapısına, tahinin DNA hasarını önleyen, kanserden koruyan özellikleri, pekmez ve balın doğal enerjisi eklenince ortaya çıkan karışım sağlık, mutluluk ve enerji deposu olarak karşımıza çıkıyor.

Doç. Dr. Oğuz Özyaral, "Bu üçlü karışımın mucizevi etkisi göz önüne alınarak özellikle alerjik reaksiyonları olmayan yaşlısı genci, kadını, erkeği fark etmeksizin herkes tarafından rahatlıkla tüketilebilir" diye konuşuyor...

Son Güncelleme: 23.01.2017 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.