27 Temmuz 2016 Çarşamba 15:56
5 Bin Personel Kamudan Atılabilir

Sağlık Bakanı Recep Akdağ tarafından yapılan son dakika açıklamalarında gereken her türlü personel değerlendirme aşamasının yapıldığını ve personeller hakkında her türlü gereken FETÖ araştırmasını yapmaya devam ettiklerini 5 binin biraz üzerinde sağlık personelinin kamudan atılmasının söz konusu olduğunu açıkladı. Sağlık Bakanı Recep Akdağ ayrıca konu hakkında ''her zaman çalışmaya devam edeceğiz, konsey bu konuda her türlü çalışanları inceleyecek ve maddeler üzerinden karar verecek'' açıklamasında bulundu.

Akdağ daha önce vrupa'da sağlık konusunda bir çok kez dünya basınında haber olmuş ve şuanda yer alan sağlık sistemini daha iyi hale getirmeye çalıştığı görülen bir kişi olması ile ünlenmişti. Konu hakkında Akdağ çalışanların incelenmesinden sonra haklarında hayırlısını yapacak olduklarının da açıklamasında bulundu.

Son Güncelleme: 31.08.2016 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.