23 Şubat 2014 Pazar 10:49
Ağrı A.D.S.M'de 444'lü Hat Dönemi

Ağrı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, hastalarına daha iyi bir hizmet verebilmek adına 444’lü hat alarak, hizmet vermeye başladı.

 

Alınan 444’lü hattın Türk Telekom personelleri tarafından Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne bağlanmasıyla hastalarının; doktorlarının hastane de olup olmadığı, protezlerinin hazır olup olmadığı gibi birçok konuda bilgi alabilecekler. Ağız ve Diş Sağlığı merkezinin 444’lü numarasının Türkiye’de ağız ve diş sağlığı merkezi olarak ilk ve tek olduğunu belirten Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Derya Nur Koçak, “Ağrı Kamu Hastaneleri Birliği’nin yardımlarıyla birlikte Ağrı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak yeni hizmetlere adım atmaya başladık.

 

Bu hizmetlerin içerisinde öncelikli olarak kurumumuza 444’lü hat aldık. Bu hatla birlikte hastalarımız hastanelerimizde yapılan hizmetlerden, doktorlarının hastanede olup olmadığı, protezlerinin ne aşamada olduğu gibi konularda bizden daha rahat yardım alabilecekler. Bu hizmetimiz Türkiye’de bir ilk.

 

Bu hizmeti Ağrı olarak ilk biz yapmaya başladık. Projemizdeki amacımız, Ağrı’nın zorlu kış şartlarında hastalarımıza daha iyi hizmet vermek. Hastalarımız bazen doktorlarının raporlu olmasından dolayı, bazen hekimlerinin yoğunluğundan dolayı geldiklerinde tekrar gitmemeleri açısında istedikleri bilgilere 444 55 04 numaralı hattımızdan ulaşabilecekler. Bu numarayı arayarak hekimlerinin çalışıp çalışmadıklarını, protezlerinin hastanemizde yapılıp hangi aşamada olduğunu öğrenebilecekler. Bu hizmetin faaliyete başlamasıyla birlikte uzak köylerden gelen hastalarımız gerek hekimlerinin izinli olması gerekse hasta yoğunluğunun fazla olması sebebiyle geri dönmek zorunda kalmayacaklar. Tedavilerini geldikleri anda hızlı bir şekilde yapıp tekrar evlerine dönmelerini istiyoruz.

 

Bunun dışında 444’lü hatlar evde sağlık hizmeti alabilecek hastalarımız içinde önemli bir kolaylık sağlayacaktır” dedi.

Son Güncelleme: 23.02.2014 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.