13 Mayıs 2014 Salı 09:42
Ağrı'da Başarılı Hemşireler Ödüllendirildi

Ağrı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Abdurrahman Atli, ‘Hemşire Günü’ nedeniyle düzenlenen programda Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde çalışan başarılı hemşireleri ödüllendirdi.

 

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından hazırlanan programa Ağrı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Abdurrahman Atli, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzman Dr. Selçuk Sayılır, İdari Hizmetler Başkanı Talip Özer, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hastane Yöneticisi Derya Nur Koçak, İdari ve Mali İşler Müdürü Muhammet Habib Temel, diş doktorları ve hemşireler katıldı. Programda konuşan Ağrı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Abdurrahman Atli; bireyin, ailenin ve toplum sağlığının korunması, geliştirilmesi ve hastalık halinde iyileştirilmesi hizmetini veren sağlık ekibinin en önemli unsurlarından biri olan hemşirelerin, insanlar arasında ayrım gözetmeksizin görevlerini fedakarca yerine getirdiklerini belirtti. Hemşireliğin, insan hayatıyla yakından ilgili bir meslek olduğu için temelinde sabır, sevgi ve saygı yattığını ifade eden Atli, “Her türlü olumsuzlukta, maddi ve manevi zorlukta görevlerini en verimli şekilde gerçekleştirme azminde olan, mesleğinin getirdiği tüm riskleri göze alarak meşakkatli ancak bir o kadar da onurlu görevi yerine getiren tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü’nü kutluyor, görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Atli, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde çalışan 2 hemşireye meslek hayatında 30 yılı geçirdikleri için plaket ve başarılı hemşirelere de ‘Başarı Belgesi’ verdi. Hemşireler Günü anısına kesilen pastanın ardından program sona erdi.






Son Güncelleme: 13.05.2014 09:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.