21 Mayıs 2015 Perşembe 21:25
Ağrı'da 'Fiziksel Aktiviteyi Teşvik' Projesi


AĞRI - Sağlık Bakanlığınca yürütülen "Fiziksel Aktiviteyi Teşvik" Projesi kapsamında, Ağrı'ya 200 bisiklet gönderildi.

Öğrencilere dağıtılmak üzere gönderilen bisikletler, Halk Sağlığı Müdürü Cesim Solhan tarafından, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İshak Hasanoğlu'na teslim edildi.

Solhan, yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının ortak protokolü gereği Ağrı'ya ilk etapta 200 bisiklet hediye ettiklerini belirtti.

Solhan, "Gençlerimize bol hareketli ve sağlıklı günler diliyoruz. Bu da ilk adımımız oldu diğer projeler gibi bunun da takipçisi olacağız. Hedefimiz Ağrı'da 3 bin bisiklet hediye etmek. İnşallah tüm gençlerimizi bisikletle buluşturacağız" diye konuştu.

 

agrida-fiziksel-aktiviteyi-tesvik-projesi.jpgagrida-fiziksel-aktiviteyi-tesvik-projesi-001.jpgagrida-fiziksel-aktiviteyi-tesvik-projesi-002.jpgagrida-fiziksel-aktiviteyi-tesvik-projesi-003.jpg

Son Güncelleme: 21.05.2015 21:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.