28 Nisan 2014 Pazartesi 00:39
Ağrı'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 5 Yaralı

Ağrı’da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

 

Ağrı’nın Tutak ilçesine bağlı Oğlaksuyu ve Daldalık köyleri arasında seyir halinde ilerleyen Mehmet Şirin Bezer (48) yönetimindeki 78 SE 588 plakalı araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.

 

Görgü tanıklarından Selim Delen, Tutak’ta çalışmadan geldiklerini ve aracın yolda seyir halinde ilerlerken çakıllı yolda takla attığını ifade etti.

 

Delen, “Biz aracımızla yavaş yavaş gidiyorduk, onlarda arkamızdan geliyordu. Araç bir anda ani fren yaptı ve takla attı. Araçta bulunan herkes camlardan fırladı. Biz hemen yardıma koştuk. Kazadaki çocuklardan birini kucağıma aldım, kalbi durmuştu. Hemen Tutak Devlet Hastanesine götürdüm“ dedi.

 

Kaza sonucu 9 yaşındaki Öznur Bezer ile Güzel Kılıçaslan (45) hayatını kaybetti. Araç şoförü Mehmet Şirin Bezer ile araçta bulunan Nahid Ayaz, Esra Ayaz, Canan Bezer, Aynur Bezer yaralandı.

 

Yaralılardan Nahid Ayaz Tutak Devlet Hastanesinde, diğer yaralılar ise Ağrı Devlet Hastanesine tedavi altına alındılar.

 

 

Son Güncelleme: 28.04.2014 00:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.