11 Mayıs 2014 Pazar 17:42
Ağrılı Annenin Tek İsteği Çocuklarının İyi Olması

AĞRI’nın Doğubayazıt İlçesi'ne bağlı Yanoba Köyü'nde yaşayan 5 çocuk annesi Nazile İnne'nin çocukları teşhis konulamayan hastalığa yakalandı. 1 çocuğunu kaybeden İnne'nin anneler gününde tek isteği geride kalan 4 çocuğunun iyileşmesi.

 

Doğubayazıt'a 10 kilometre uzaklıktaki 40 haneli Yanoba köyünde yaşayan Nazile- Hasan İnne çiftinin 5 çocuğu teşhisi konulamıyan bir hastalığa yakalandı. Çocukların en büyüğü olan 10 yaşındaki Sibel İnne, 4 yaşıyken önce yatalak kaldı sonra konuşamamaya başladı. Doktorların teşhis dahi koyamadığı hastalıkla 6 yıl boyunca mücadele eden Sibel 3 yıl önce öldü. Sibel’in erkek kardeşi 12 yaşındaki Samet de 4 yaşında aynı hastalığa yakalandı. Samet’ten sonra dünyaya gelen 9 yaşındaki Muhammet, 7 yaşındaki Mustafa ve 4 yaşındaki Melek İnne’de aynı hastalığın pençesine düştü. Görücü usulü ile 16 yıl önce evlenen Hasan ve Nazile çifti ise çocuklarının iyileşmesi için yardım bekliyor.

 

'ÇOCUKLARIM GÖZLERİMİN ÖNÜNDE ERİYOR'

Anneler gününde gözyaşlarına hakim olamayan 38 yaşındaki Nazile İnne, bütün gününün çocuklarına bakmakla geçtiğini anlattı. Anne İnne, "Bugün anneler günü ama benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Çocuklarım yatalak, tek isteğim onların iyi olması. Çocuklarım gözlerimin önünde eriyip gidiyor. Allah rızası için Başbakan'a, Sağlık Bakanı'na sesleniyorum. Çocuklarıma yardım etsinler" diye konuştu.

 

Çiftçilik yapan baba 38 yaşındaki Hasan İnne ise, "Bugüne kadar götürmediğimiz doktor kalmadı. Doktorlar hastalığa teşhis dahi koyamıyor. Hangi hastaneye götürdüysem bana bu hastalığın tedavisinin olmadığını söylüyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum" dedi.

SB(KS/COŞ)






Son Güncelleme: 11.05.2014 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan inne 2017-10-28 20:55:02

Avatar
Hasan inne 2017-10-28 20:55:58

Ağrı daki haberı paylaşalam Allah rizasi ićin