14 Mayıs 2014 Çarşamba 23:03
Ak Partili Çelebi, Hastane İnşaatında İncelemede Bulundu

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, inşaatı devam eden 350 yataklı Ağrı Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

 

TOKİ Uygulama Dairesi Başkanı Ömer Faruk Karabayır ile birlikte inşaatı devamı eden 350 yataklı Ağrı Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunan AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. İnşaatı devam eden hastane hakkında açıklama yapan AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, aldıkları bilgiler doğrultusunda devlet hastanesinin 2015 yılının 29 Ekim'inde Ağrılıların hizmetine sunulacağını belirtti. Çelebi, “Ama bizim özellikle TOKİ ve ilgili firmadan beklentimiz vardı. O da çift vardiya çalışmalarıydı. O beklentimiz de gerçekleşti ve bundan sonraki süreçte çift vardiya çalışacaklar.

 

Ağrı'da inşaat sezonu 5 aydır. İklim el verirse biz 2015'in 29 Ekimi'ne değil belki daha önce de bitirebiliriz. Tabii bu kesin bir söz değil, ama kesin bir sözümüz var. O da hastanemizi 2015'in 29 Ekimi'nde Ağrıların hizmetine açmaktır. Yapımı devam eden devlet hastanesi bölge için son derece önemlidir.

 

İlk planda 350 yatak kapasiteli düşünülen hastanenin kapasitesini 400 yatağa çıkarmayı hedefliyoruz. 10 ameliyathane, 35 yoğun bakım ünitesi ve tüm birimleri ile tam teşekküllü olacak hastanenin açılmasıyla sağlık hizmetindeki kalite daha da artacaktır” dedi.




Son Güncelleme: 14.05.2014 23:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.