13 Nisan 2016 Çarşamba 20:07
Burun estetiği olacaklar Dikkat!

Yüzün tam ortasında olduğundan dolayı yüze ilk bakıldığında fark edilen bölgedir Bu nedenle burun estetiği operasyonları günümüzde oldukça popülerdir.

Burun estetiği operasyonu yaptırmak için ne gibi sebepler olabilir Burun estetiği ameliyatı yaptırmak için tıbbi ve estetik olarak birçok neden olabilir. Bu sebeplerin içerisinde en etkin olanı ise kazalardır burun estetiği ameliyatlarına neden olan birkaç faktörü sıralayacak olursak; Tıbbi nedenlerden dolayı gerçekleştirilen burun estetiği operasyonları Genellikle burun estetiği operasyonları nefes sorunlarından dolayı gerçekleştirilir. Burundaki nefes alma problemleri ise genellikle işlevsel sorunlar olan yapısal bozukluklar yani şekil bozukluklarının meydana getirdiği durumlardır. Burunda doğuştan meydana gelen ya da sonradan oluşan şekil bozuklukları en burnun işlevsel olarak doğru bir şekilde çalışmamasına hem de estetik olarak kişi üzerinde psikolojik sorunların oluşmasına neden olmaktadır. Burunda var olan şekil bozuklukları nefes almayı zorlaştırırken Bu neden burun estetiği operasyonlarının yüzde seksenini oluşturmaktadır.

Burun estetiği operasyonları kaç yaşında yapılır

Burun estetiği operasyonları bayanlarda 16 erkeklerde ise 18 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir. Tabii ki bu Kriter hastanın durumuna ve doktorunun tercihe göre de değişmektedir. Burun estetiği ameliyatlarının olumlu sonuçlarından bazıları Burun estetiği operasyonları sonrasında hasta rahat bir nefes alırken aynı zamanda estetik anlamda istediği sonuçları da elde edecektir. Bazı hastalarda ise horlama problemleri de bu ameliyat işlemi sonrasında son bulabilir. Özellikle tek burun deliğinden nefes alanlar rahatlıkla çift taraflı olarak nefes alacaktır. Kaza sonrasında burun estetiği operasyonları Genellikle doğa sporları ile uğraşanlar sıkça gerçekleştirilen aktive ve ekstrem sporları kontrolsüz davranışlar sonrasında meydana gelen kazalar iş kazaları ve trafik kazaları sonrasında Burnunda estetik hemde nefes alma sorunları oluşabilir.

 

Estetik kaygılar dan dolayı gerçekleştirilen burun estetiği operasyonları Burnumuz da göze çarpan özelliklerin estetik kaygılar oluşturması bizi burun estetiği operasyonlarından yönlendirir Bazı insanlar burunlarının çok büyük ya da çok küçük olduğunu düşünebilirler ya da daha önceden bir burun estetiği fiyatları operasyonu olup bu operasyon sonucundan memnun olmayan hastalar olabilir. Burun estetiği operasyonlarında doğal sonuçlar Burun estetiği operasyonlarındaki amaç doğal yüz ile uyumlu ve kişiye özel sonuçlar elde etmektir. Op. Dr Teoman Doğan http://www.teomandogan.com.tr https://www.instagram.com/drteomandogan/

Son Güncelleme: 20.08.2016 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.