26 Kasım 2016 Cumartesi 13:26
Çayırova Belediyesi Diş etkinliği Yapıldı

Diş fırçalamanın önemi ve alışkanlığının kazanılması konusunda da bilgilendirmede bulunan Gaye Erdoğan Ağız ve Diş Sağlığı haftasının çocuklar ve veliler için önemli bir hatırlatmada bulunduğunu, diş bakımının insan hayatında ciddi bir önem arz ettiğini belirtti.

Veli ve çocukların bu konudaki sorularını da yanıtlayan Diş Hekimi Gaye Erdoğan diş bakımı, beslenmenin dişlerimiz üzerindeki etkisi üzerinde de durarak, dış fırçalama alışkanlığının çocuk yaşlarda kazınılmasının etkilerini de vurguladı.

Tedavi sürecinde izlenilmesi gereken yol konusunda da öğrenci ve velileri aydınlatan Gaye Erdoğan düzenlenen ve önemsenen bu önemli haftaya destek olup, halkın bilinçlenmesine önem veren Başkan Şevki Demirci’ye de teşekkürlerini iletti.

DARICA VE ÇAYIROVA’DA PROGRAMLAR

Etkinlikler kapsamında Cumhuriyet Mahallesi Bilgievi öğrencileri de öğretmenleri eşliğinde; Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Çayırova Semt Polikinliğine ziyarette bulundular. Sorumlu doktor Emre Dağ’ın karşıladığı öğrenciler hastaneyi gezerek hastane ve süreç konusunda bilgi sahibi oldular.

Diş hekimi Nilgün Barsgan’dan aldıkları bilgiler sonrasında da diş fırçalamanın önemini ve yöntemlerini kavrayan çocuklar aynı zamanda diş hekimliği mesleğini de yakından tanıma fırsatı buldular.

GEREĞİNİ YAPIYORUZ

Başkan Şevki Demirci konuyla ilgili; ‘Ağız ve Diş Sağlığı eğitiminin sağlıklı yaşam ve kaliteli bir hayatın devamlılığını sağlaması konusunda önem taşıdığını vurgulamak isterim.

Velilerimizin, çocuklarımızın, Bilgievleri, Anne- Çocuk Kulüpleri ve Gençlik Merkezindeki büyük ailemizin bu konuda bilinçlendirilmesi, dış fırçalama alışkanlığının kazandırılması hususunda gereğini yapıyoruz Ağız ve Diş Sağlığının korunması, iyileştirilmesi ve bu bilincin yaygınlaştırılmasında büyük bir özveri ile çalışan tüm diş hekimlerimizin 20-26 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftasını kutlar, sağlıklı ve güzel gülüşlü günler dilerim.’ Dedi.

Son Güncelleme: 26.11.2016 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.