08 Şubat 2016 Pazartesi 08:53
Diyabet Tansiyon Kolesterol Ve Kilolara Tek Ameliyatla Çözüm!

Diyabet ise sessiz ve derinden ilerleyerek içten içe çürütür, tıpkı kuruyan bir ağaç gibi damar yatağını tahrip ederek, dolaşımı bozar. 
Diyabet ve tansiyon el ele verdiğinde bu sorunlar daha hızlı bir şekilde ortaya çıkar. Hele bir de kolesterol de yüksekse damarlar sertleşerek hızla tıkanır. Dahası; böbrek, kalp, şah damarları gibi hayati organların yanı sıra göz, eller ve ayaklar gibi önemli organlarda sıkıntılar kendini belli etmeye başlar. 
Eğer şeker, tansiyon ve kolesterolünüz var ve bir de kiloluysanız sorunlar katlayarak artar. Hatta şekeri düşürmek için kullanılan bazı ilaçlar size daha da fazla kilo aldırır. Bu bir kısır döngüdür ve bunun için kendinizi suçlamamalısınız. Zira yaşananlar sizin elinizde değildir. Vücudunuz kendi ürettiği insülini kullanamadığı için sürekli açlık hisseder, hatta kendi evinizde buzdolabı hırsızı gibi yaşamaya başlarsınız. 
Ancak, tüm bu sıkıntıların kalıcı bir çözümü var. Tek bir ameliyat ile bu sorunların pek çoğundan kurtulabilirsiniz. Metabolik Cerrahi ameliyatları sayesinde kilo problemleri, şeker hastalığı, tansiyon ve kolesterol yüksekliğinin yanı sıra, gut, uyku apnesi gibi pek çok sağlık sorunundan kurtulmanız mümkün olmaktadır. Metabolik Cerrahi Tip 2 diyabetin beraberinde getirdiği bu hastalıkların bazılarını tamamen tedavi edebilir, bazılarının gerilemesini sağlayabilir, bazılarının ise gidişatını durdurabilir. 
Ameliyat sayesinde yanlış çalışan hormonlarınız düzene girerken, açlık krizleri ortadan kalkar ve vücudunuzdaki su fazlasından kurtulursunuz. Üstelik ömür boyu vitamin, mineral, demir ve kalsiyum takviyesi almaktan da kurtulabilirsiniz. Şunu unutmayın ki; bu ameliyatların hangi hastalığı ne kadar tedavi edebileceği tamamen hastalığın seviyesine bağlıdır, yani geç kalınmamalıdır. 
Metabolik Cerrahi ameliyatları sadece şeker hastalarının makûs kaderini değiştirmekle kalmaz, hastalığa bakış açınızı ve diyabet tedavisinde kullanılan ilaçları da değiştirir.

Son Güncelleme: 08.02.2016 08:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.