10 Mayıs 2014 Cumartesi 13:26
Doğubeyazıt Hastahanesinden Bir İlk

 Bu hizmetin Türkiye’de ilk olarak Konya Eğitim Araştırma Hastanesinde verildiği öğrenildi. 





Henüz çok yaygın olmayan bu uygulama doğu ve güneydoğu bölgesinde ilk olarak Ağrı Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Doç. Dr. Yaşar ERYILMAZ Doğubayazıt Devlet Hastanesinde uygulanmaya başlandı.





Bu uygulama ile yeni yatan, ameliyattan çıkan, mağdur durumdaki hastalar ve çalışan personel için 24 saat sıcak çorba imkanı sağlanıyor. Bu amaç ile hastane yemekhanesi 24 saat süre ile açık tutuluyor.  





Uygulamadan yararlanan hastalar şimdiye kadar bu konuda mağdur olduklarını, ameliyattan çıktıktan sonra belli bir süre aç kalmaları gereken hastaların sulu gıdalar ile beslenme saatlerinin gece yarılarına denk geldiğini, bu saatten sonra da sulu gıda temin edemediklerini veya kendi imkânları ile getirdiklerini ancak şu an bu durumun kalktığını ve yürürlüğe konulan uygulamadan memnun olduklarını bildirdiler.





Aynı şekilde hastaneye yeni yatan hastaların da bu yöndeki mağduriyetleri giderilmiş oldu.

Son Güncelleme: 10.05.2014 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.