07 Haziran 2017 Çarşamba 22:53
Elazığ Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Bazı Branşlarda Randevu Zorunluluğu

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bazı branşlara randevu zorunluluğu getirildi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Cahit Polat, yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığı’nın talimatları doğrultusunda hastanede göğüs cerrahisi, fizik tedavi ve rehabilitasyon, kalp ve damar cerrahisi, enfeksiyon hastalıkları ve plastik cerrahisi polikliniklerinde zorunlu olarak randevu sistemine geçildiğini bildirdi.

Polat, hastaların bu konuda herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için muayeneden en az bir gün önce 182 Nolu Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) hattı üzerinden mutlaka randevu alarak hastaneye gelmeleri gerektiğini kaydetti.

MHRS ile özellikle sabah saatlerinde yaşanan yığılmaların önüne geçilmesi ve muayenelerin gün içine dengeli dağıtılmasının hedeflendiğine dikkat çeken Doç. Dr. Polat, "Yeni uygulama ile vatandaşlarımızın poliklinik önlerinde sıra bekleyerek zaman harcamadan, kendilerinin belirlediği zaman diliminde kolaylıkla sağlık hizmeti alabilecekleri hedeflenmiştir. Uyum süreci içerisinde hastalarımızın mağdur edilmemesi için hastanemiz yönetimi olarak her türlü gayret gösterilecektir. Vatandaşlarımızdan da konu hakkında aynı şekilde gerekli duyarlılığı beklemekteyiz." ifadelerini kullandı.


Kaynak: AA

Son Güncelleme: 08.06.2017 17:18
Anahtar Kelimeler:
Elazığ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.