14 Haziran 2014 Cumartesi 20:38
ELEŞKİRT'TE TRAFİK KAZASI : 1 ÖLÜ 3 YARALI

Erzurum-Ağrı  E 28 kara yolunda Ağrı istikametine doğru giden Recep Kara Yönetimindeki 42 EDC 74 Plakalı aracın  şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkıp takla atması sonucu aynı aileden  4  kişi  yaralandı.

Eleşkirt Yeşilova köyü civarında meydana gelen kazada Recep Kara (27) , Mevlüt Kara (22) , Naciye Kara ( 61 ) , Yaralanırken  Mustafa Kara ( 62 )  hayatını kaybetti.

Olay yerinde başından yaralanan araç şoförü Recep Kara fenalık geçirerek babasını bir an önce hastaneye götürmelerini istedi.

Otomobilde bulunan bebek çantası çevrede bulunanları otomobilden bebek mi var şüphesi nedeniyle  olay yerine gelen AKUT ve itfaiye ekipleri tarafından bir süre otomobilin içi ve çevrede arama yapıldı.Ardından boş bebek çantası olduğunu öğrenilince aramadan vaz geçildi.

Kazayı görenler hemen kaza alanına gelerek yardım etmek için seferber oldu.Yeşilova köyünden gelenler getirdikleri  traktörlerin de yardımıyla araç içinde sıkışan yaralıları kurtarmak için aracın sıkışan kapılarını kırdılar.Yaralılar 112 ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte gerekli müdahaleler yapıldıktan sonra Ağrı Devlet hastahanesine kaldırıldı.Ağrı Devlet hastahanesinden de Erzurum’a sevk edildiği öğrenildi.

HABER FOTOĞRAF : AYHAN İSEN











Son Güncelleme: 14.06.2014 20:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.