21 Temmuz 2016 Perşembe 00:04
Emekli Albay Görevlilerin Silahını Topladı

Sağlık Bakanlığı’nda güvenlik görevlilerinin silahlarını toplayan emekli albayın görevine son verildiSağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, "15 Temmuz akşamı milli iradeye karşı darbe girişiminde bulunulmuş, milletimizin demokrasiye ve seçilmiş iradeye sahip çıkması sonucu girişim başarısızlıkla sonuçlanmıştır.


 

Sağlık Bakanlığı'nda güvenlik görevlilerinin silahlarını toplayan emekli albayın görevine son verildi

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "15 Temmuz akşamı milli iradeye karşı darbe girişiminde bulunulmuş, milletimizin demokrasiye ve seçilmiş iradeye sahip çıkması sonucu girişim başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Bu girişim sırasında Bakanlığımızda görevli güvenlik görevlilerinin silahlarını toplayıp kilit altına alarak, güvenlik zafiyeti oluşturan firma çalışanı emekli albayın görevine son verilmiş, 2 güvenlik amiri memur açığa alınarak haklarında soruşturma başlatılmıştır. Ayrıca olay adli mercilere intikal ettirilerek adli soruşturmanın başlatılması da sağlanmıştır" denildi.

Son Güncelleme: 21.07.2016 00:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.