09 Nisan 2016 Cumartesi 16:40
Erkek Memesinde Büyüme İçin Jinekomasti Ameliyatı

Erkek Memesinde Büyüme İçin Jinekomasti Ameliyatı

Kadınlarda göğüslerin büyümesi bir yere kadar idare edilebilirken, kadınlar için iri göğüslere sahip olmak bazı durumlarda avantaj dahi olmaktadır. Ancak erkeklerde bu durumun çok da iyi olmamasından dolayı, erkek memesinde ki büyümenin engellenmesi ve sonrasında istenilen görünüme kavuşmak oldukça önemi olacaktır. Ülkemizde ki etkin isimlerin başında gelen Defne Erkara sayesinde erkek memesinde ki büyümeyi engelleyerek, mevcut büyüklüğü de aldırmanız ve istediğiniz gibi sert göğüslere sahip olarak harika bir görünüme sahip olmuş olacaksınız. Eskiden bu sorunlar ile mücadele etmeniz gerekli iken, artık tıbbın gelişmesi ile birlikte jinekomasti ameliyatı ile çok kısa sürede istediğinizi elde etmiş olacak ve güzel göğüslere sahip olmuş olacaksınız.

Defne Erkara Türkiye'de ki en önemli plastik cerrahlar arasında yer alıyor olmasından dolayı, istediğiniz gibi estetik yaptırabilirsiniz. Sadece jinekomasti ameliyatı değil, burun, karın, kalça, botoks ve daha bir çok estetiği yaptırabilirsiniz. Böyleikle artık istediğinizi elde etmek çok daha kolay olacaktır.

jinekomasti ameliyatı

 

Jinekomasti Nasıl Yapılır

 

Erkeklerde meme büyümesi çok kötü bir görünümü de beraberinde getirmesinden dolayı, kesinlikle Defne Erkara ile bu sorunların tamamını aşarak, istediğiniz gibi harika bir bedene sahip olabilirsiniz. Böylelikle fazla kilolar nedeni ile oluşan memeleri jinekomasti ameliyatı ile ortadan kaldırmış olacaksınız. Kadınlar tarafından tercih edilen Defne Erkara, sadece kadınlar için değil, erkekler için de bilhassa önemli bir seçim olacaktır.

 

Defne Erkara Mucizesi

 

Rahat bir şekilde harika bir görünüme sahip olmanın keyfini yaşamak isteyenler, istedikleri gibi Defne Erkara, her zaman size uygun olan ve isteklerinize göre göğüsler yaptığı gibi, en uygun jinekomasti ameliyatı ile bunları yapmaktadır. Estetik ile ilgili detaylı olarak bilgi alabileceğiniz www.defneerkara.com siteye de girerek, detayları ile estetik operasyonları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bunların tamamını en uygun fiyatlar ile elde edebileceğiniz plastik cerrah sayesinde, artık harika bir görünümü elde edebilecek ve her anlamda istediğiniz bedene sahip olacaksınız.

Son Güncelleme: 22.08.2016 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.